جواز تأسیس

جواز تاسیس عبارت است از مجوزی که وزارت صنعت، معدن و تجارت برای افتتاح یک واحد تولیدی صدور می نماید. شرکت ها و اشخاص چه حقیقی و چه حقوقی می توانند این مجوز تاسیس را اخذ نمایند به شرط آنکه آن فردی که تصمیم دارد یک واحد تولیدی مثل کارخانه را تاسیس کند از شرایطش برخوردار باشد. اولین قدم به منظور افتتاح یک کارخانه تولیدی، دریافت جواز تاسیس می باشد. مجوز تاسیس تنها یک جواز به منظور آغاز فعالیت، تاسیس و افتتاح مکان می باشد و هیچ اعتبار دیگری ندارد. مجوز تاسیس در دو حالت حقیقی (فرد) و حقوقی (شرکت) صدور می یابد و به مدت یکسال دارای اعتبار است.

جواز تأسیس به صورت معمول در شعاع 120 کیلومتری شهرها صادر می شود.مثال :

۱

۱۲۰ کیلومتر خارج از شهر کرج مانند اشتهارد

۲

۱۲۰ کیلومتر خارج از شعاع شهر قزوین مانند کاسپین

۳

۱۲۰ کیلومتر خارج از شعاع شهر تهران مانند دماوند، فیروزکوه، ساوه

تذکـــر: برای ثبت نام علائم تجاری، برای تولید و بسته بندی، فرد درخواست کننده باید دارای جواز تاسیس با مدارکی مرتبط با تولید یا بسته بندی باشد.

تذکــر: باید توجه داشت که برای گرفتن یک جواز باید کالاهایی که با هم همخوانی و هماهنگی دارند در آن جواز ذکر شوند، برای مثال مواد غذایی و لوازم خانگی نمی توانند در یک جواز ذکر شوند. حتی در بحث مواد غذایی مواردی که همخوانی نداشته باشند در یک جواز نمی گنجند، به طور مثال :لبنیات و روغن.

مزایای اخذ جواز تاسیس صنایع چیست؟

تخصیص زمین صنعتی در شهرک های صنعتی به نرخ مصوب دولتی با پرداخت تنها 30 درصد نقد و 70 درصد اقساط 36 ماه (برای هر سه ماه یک قسط)

ثبت برند فارسی برای محصولات در اداره ثبت علامت تجاری

امکان شرکت در نمایشگاههای تجاری داخلی و خارجی

امکان دریافت وام و تسهیلات دولتی با سود تولیدی و تنفس یک الی دو سال و دوره بازپرداخت بلند مدت

در دسترس بودن پیش طرح توجیهی تایید شده توسط کارشناسان مرجع صادر کننده برای ارائه و جذب سرمایه گذاری